25.03.2022 5гр.МСТУ Виробниче навчання.

 Урок№18

 

Тема: Брати участь у прийманні й здаванні зміни. Забезпечення  збереження, правильну експлуатацію електрозварювального устаткування та раціональне використання зварювальних матеріалів. 

Тема уроку: Підготовлення робочого місця до виконання ручного дугового зварювання, захист працівників, які працюють поруч або нижче ярусом, від випромінювань, іскор і бризок розплавленого металу, випадкового падіння недогарків електродів, застосовуючи захисні огорожі.

 Мета уроку:

 а)навчальна: набуття навиків та умінь при виконанні підготовки робочого місця до виконання ручного дугового зварювання, захист працівників, які працюють поруч або нижче ярусом, від випромінювань, іскор і бризок розплавленого металу, випадкового падіння недогарків електродів, застосовуючи захисні огорожі.

 Мета уроку:

 б)розвивальна: розвивати в учнів технічне мислення, професійну майстерність,увагу, самостійність.

 в)виховна: виховувати в учнів старанність, культуру праці, відповідальність, дисциплінованість.

 

 

 https://ukr.mentorbizlist.com/4263113-manual-arc-welding-technology

https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vR4lCSfme1_AhUjVdQIMzpReRr4iCk33n5U85Uqd9dwWDXjIq6YgEOvhBc4VBCqLQ/pub

 

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTqqH_rmp0ZB92T6gy5XpxKiFnzpsaBCNd9GudKXWHRPTkSdlcwIg4yTgx6TiydgQ/pub?start=false&loop=false&delayms=3000&slide=id.p15

 

https://rem-serv.com/organizatsiya-rabochego-mesta-svarschika-ruchnoy-dugovoy-svarki/

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

28.11.2023 7МСТУ Виробниче навчання

Виробниче навчання ЕРЗ 5гр.мсту урок№12

02.04.2021 3 група МСТУ ЕРЗ урок№10 Тема : Виконувати повітряно-дугове різання складних відповідальних деталей, вузлів та конструкцій з різних металів та сплавів